Sfeervideo Emphasis Media Maart 2022

Sfeerimpressie Emphasis Media 2022

In 2019 werd de wereld getroffen met de COVID-19 crisis. Veel MBO-stageplekken vervielen, leerlingen kwamen zonder praktijkervaring te zitten tijdens hun opleiding en Het Da Vinci College introduceerde een nieuwe pedagogische aanpak, genaamd Hybride Leren. Deze aanpak is gericht op een mix van school en praktijk leermogelijkheden voor de leerlingen om een zo een effectief mogelijk leertraject voor studeren op te zetten. Peter Vogelaar merkte dat er voor verschillende sectoren binnen het Da Vinci College mogelijkheden waren tot intern ervaring op doen met echte projecten, maar dat die er niet waren voor de IT&Media-sector. Uit deze samenloop van omstandigheden is Emphasis Media voortgekomen: Een intern onderwijsleerbedrijf dat bij draagt aan de Hybride Leren aanpak die het Da Vinci College nu voert.

Er is heel veel mogelijk op het gebied van media. Zo verzorgde het bedrijf video-opnames van verschillende live-events, zijn er voor de zorgopleiding van het Da Vinci College een scala aan instructievideo’s gemaakt om leerlingen te helpen begrijpen waar hun examens uit bestaan en is er in een samenwerking met HBO-Drechtsteden een podcastserie opgenomen over hoogbegaafdheid. Emphasis Media biedt nog veel meer opties om bijvoorbeeld lesmateriaal te digitaliseren of uw project te promoten. Denk hierbij aan posters en flyers, maar ook livestreams, webinars, kennisclips, instructievideo’s en fotografie. Kortom, er is enorm veel mogelijk voor iedereen die zich wil voorbereiden op de digitale toekomst!

Binnen het bedrijf werken een handjevol studenten en werknemers samen aan de meest uiteenlopende projecten. Deze stagiaires komen onder andere van opleidingen als Mediavormgeving, Mediaredactie, Software Developer en Audiovisueel Medewerknemer.
Onder begeleiding van de praktijkbegeleider Niels Stolk en oprichter/projectmanager Peter Vogelaar werken zij aan de digitalisatie van verschillende media.

Niels Stolk begeleid de stagiaires als zij hulp nodig hebben en adviseert over de technologische mogelijkheden bij overleg met de klant. Met jaren aan ervaring vanuit zijn eigen bedrijf en carrière staat hij de stagiaires bij in hun werk, zodat er altijd een professioneel resultaat staat. Peter Vogelaar heeft voor een lange tijd een reclamebureau beheerd. Daarna was hij bij het Da Vinci College als docent werkzaam. Omdat hij innovatieve kansen zag binnen AV en daarbij ook leerlingen wilde blijven begeleiden, besloot hij in 2019 om het onderwijsleerbedrijf Emphasis Media op te zetten.

Heeft u interesse om uw lesmateriaal, instructies of promotiematerialen naar een hoger niveau te tillen en wil u daarmee klaar zijn voor de toekomst? Neem dan snel contact op met Peter Vogelaar of vul het contactformulier op www.emphasis-media.nl in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!